Navigace

Regionální značka

Interaktivní mapa

Interaktivní mapa

1

Projekt v rámci programu přeshraniční spolupráce Cíl EÚS Česká republika - Svobodný stát Bavorsko 2014 - 2020

Dispoziční fond

Evidenční číslo: 0018/DF/EÚS/EGR/0020

MAPOVÁNÍ NAUČNÝCH TRAS A STEZEK

Cílem projektu je zmapování 20 naučných tras a stezek na území LAG Tirschenreuth a tachovské části MAS Český les pomocí GPS přístroje a jejich následné zakreslení do interaktivní mapy na webových stránkách. Interaktivní mapa obsahuje vyznačení naučných tras, jejich stručnou charakteristiku, fotodokumentaci a lokalizaci informačních tabulí.

INTERAKTIVNÍ MAPA

 

KARTIEREN DER LEHRTRASSEN UND LEHRPFADE

Das Ziel des Projektes ist Kartieren von 20 Lehrtrassen und Lehrpfade im Gebiet der LAG Tirschenreuth und des Tachauer Teils der LAG Český les mit Hilfe eines GPS-Gerätes und ihre anschlieβende Einzeichnung in eine interaktive Karte auf den Webseiten. Die interaktive Karte enthält die Bezeichnung der Lehrtrassen, ihre kurze Charakteristik, die Fotodokumentation und die Lokalisierung von Infotafeln.

INTERAKTIVE KARTE

 

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Aktuální počasí

Počasí dnes:

20. 11. 2019

zata

Bude oblačno až zataženo, na východě až polojasno Denní teploty 9 až 13°C, na východě 15°C. Noční teploty 7 až 3°C.

Datum a čas

Dnes je středa, 20. 11. 2019, 5:48:32

Navigace

Obsah

MAS Český les má na svém území regionální potravinu Plzeňského kraje

Typ: ostatní
Na festivalu regionálních potravin v plzeňském Prazdroji jsme vítězný farmářský bok z AB Bor, s. r. o. - Farma Čečkovice ochutnali i my.

Zemědělská společnost AB Bor, s. r. o se stala v letošním programovém období už podruhé naším úspěšným příjemcem dotační podpory z Programu rozvoje venkova. 

Celá výroba Farmářského boku z Čečkovic probíhá ručně. Maso je pečlivě vybíráno z vepřů chovaných v Plzeňském kraji. Bok se „na sucho“ nasolí a týden se nechá odležet. Poté je zalit lákem, aby se důkladně proležel v solném roztoku. Takto připravené maso se navěsí na hůlky, tepelně opracuje a poté přijde na řadu výjimečný postup sušení a zauzování studeným kouřem z bukovo-třešňových dřevěných štěpků. Farmářský bok z Čečkovic si nejlépe vychutnáte natenko nakrájený s dobře vychlazeným pivem. Pozvěte rodinu nebo přátele a úspěch z pohoštění máte zaručen.

 

1


Vytvořeno: 5. 9. 2019
Poslední aktualizace: 5. 9. 2019 10:11
Autor: