Se včelařením, jako koníčkem, započal v roce 2003 pořízením dvou včelstev. O svých začátcích vypráví: „V rodině jsme začali sladit medem, a když se rok vydařil, bylo medu přebytek. V našem případě byla volba jasná. Co se nesní, se vypije! Začaly první pokusy s kvašením medu, postupné vybavování prostor pro kvašení a zrání. Bylo nutné vyřešit řadu dílčích problémů, aby kvašení probíhalo standardním způsobem. Dnes můžeme říci, že máme moderní včelařský provoz a hlavně originální zařízení pro výrobu kvašených nápojů z medu. Dokážeme tak připravovat medoviny a medová vína zcela přirozeným způsobem, při kterém vynikne kvalita použitého medu. Nápoje nepřislazujeme ani nepřidáváme líh.“
Výrobky:
Medové víno z Českého lesa, archivní
Medové víno lesní z Českého lesa
Medové víno květové z Českého lesa
Medové víno z Českého lesa s příchutí rybízu
Medové víno z Českého lesa s příchutí jablka – cyser
Medovina z Českého lesa s příchutí chmele a zázvoru
Výrobky ze včelího vosku (svíčky a ozdoby)